1. Başkan'a Yaz
  12. Etkinlik Takvimi
-A A+

Binaları Dezenfekte Çalışmalarımız Sürüyor 20.11.2020

Kovid-19 testi pozitif çıkan vatandaşlarımızın oturdukları binaların tüm ortak kullanım alanları Fatih Belediyesi ekiplerince dezenfekte ediliyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında tedbirleri hiç aksatmayan Fatih Belediyesi, kovid-19 testi pozitif çıkan vatandaşların binalarının dezenfekte edilmesi için 6 özel ekip oluşturdu. Ekipler binaların girişleri, katları, asansör içleri, hane kapıları, zilleri ve merdiven boşlukları gibi pek çok noktayı virüs ve bakterilere karşı etkili malzemelerle temizliyor. Temizlik işleminde kullanılan Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı dezenfektan; mikroorganizmalara karşı geniş etki sağlıyor ve uygulayan personele, uygulama ortamını kullanan vatandaşlara ve hayvanlara zarar vermiyor.