baskan-turan-hobyar-mahallesinde-hemsehrileri

Başkan Turan, Hobyar Mahallesi'nde Hemşehrileriyle Buluştu

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Hobyar Mahallesi’ni ziyaret etti ve Fatihli vatandaşlarla keyifli sohbetlerde bulundu.
kadirga-sanat-galerilerinden-sanatseverler-ic

Kadırga Sanat Galerileri'nden Sanatseverler İçin Tekstür Doku ile Ayna Tasarımı Atölyesi

Kadırga Sanat Galerileri Tekstür Doku ile Ayna Tasarımı Atölyesi’nde sanatseverlere kendi aynalarını tasarlama fırsatı sunuyor. Alçı şekillendirme ve doku tekniklerinin öğretildiği bu atölye el işi ve dekorasyon meraklılarının ilgisini çekiyor.
28-geleneksel-asure-gunu-vali-gul-ve-baskan-t

28. Geleneksel Aşure Günü, Vali Gül ve Başkan Turan'ın Teşrifleriyle Tarihî Mısır Çarşısı'nda Gerçekleştirildi

28. Geleneksel Aşure Günü, İstanbul Valisi Davut Gül, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve Fatih Kaymakamı Cafer Sarılı’nın katılımıyla tarihî Mısır Çarşısı’nda gerçekleştirildi. Başkan Turan, bu mübarek günlerde yapılan duaların kabul olmasını temenni etti.
kintsugi-atolyesi-karinca-el-emegi-egitim-bir

Kintsugi Atölyesi: KARINCA El Emeği Eğitim Birimi'nde Dönüşüm Sanatı

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi Kintsugi Atölyesi'nde sanatseverleri buluşturuyor. Japonya'nın dönüşüm felsefesine dayanan bu sanatta katılımcılar kırılan porselen ve seramik objeleri altın tozu ile birleştirerek yeniden kullanıma kazandırıyor.
fatih-belediyesi-kuran-kurslarindaki-cocuklar

Fatih Belediyesi, Kur'ân Kurslarındaki Çocuklarımıza Çeşitli İkramlarda Bulunuyor

Fatih Belediyesi, Kur'ân kurslarına desteğine devam ediyor. Çocuklarımızın ve hocalarının motivasyonunu artırmak amacıyla çeşitli ikramlar sunuyor. Bu destekler eğitim süreçlerine olumlu katkılar sağlıyor.
bilim-fatih-teknofeste-hazirlaniyor

Bilim Fatih Teknofest'e Hazırlanıyor!

Bilim Fatih Teknofest'e katılım hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor. Öğrenciler sağlanan destekle festivale yoğun bir şekilde odaklanmış durumda. Bu yıl önemli başarılara imza atılması hedefleniyor.
karinca-el-emegi-egitim-biriminden-minikler-i

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi'nden Minikler İçin Renkli Suluboya Atölyesi

KARINCA El Emeği Eğitim Birimi Silivrikapı'da düzenlediği Suluboya Atölyesi ile çocukların sanatsal yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştiriyor. Çeşitli tekniklerin öğretildiği atölyede çocuklar sanata ilgi duyarken sosyal becerilerini de artırıyor.
baskan-turan-gursoy-vakfinin-suleymaniye-cami

Başkan Turan, Gürsoy Vakfı'nın Süleymaniye Camii'ndeki Aşure Dağıtımında Hemşehrileriyle Buluştu

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Gürsoy Vakfı tarafından Süleymaniye Camii önünde gerçekleştirilen aşure dağıtımı merasiminde hemşehrileriyle bir araya geldi. Aşure ikramının ardından Mimar Sinan'ın türbesini ziyaret etti.
fatih-belediyesinden-geleneksel-asure-ikrami

Fatih Belediyesi'nden Geleneksel Aşure İkramı

Fatih Belediyesi 10 Muharrem 1446 Aşure Günü'nde Fatih Camii önünde aşure dağıttı. İslam dünyasında önemli bir yere sahip olan Aşure Günü'nde düzenlenen bu etkinlik gelenekleri yaşatmayı ve toplumsal bağları güçlendirmeyi amaçlıyor.
bilgi-evlerimizin-fen-deney-atolyeleri-baslad

Bilgi Evlerimizin Fen Deney Atölyeleri Başladı!

Bilgi Evleri Vani Dergahı’nda Fen Deney Atölyeleri düzenleyerek çocukların bilimsel merakını artırıyor. İlkokul ve ortaokul öğrencileri fiziksel deneyler ve biyolojik incelemelerle bilim dünyasını keşfediyor.
Haberler Tümünü Gör