Fatih Ramazan’da Da 7/24 Temiz

absmiddle Yazdır   -A | A+ 21.07.2015
Ramazan ayı öncesinde Fatih’teki tüm ibadethanelerin temizliğini gerçekleştiren Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, iftar ve sahurda İstanbul’un tüm ilçelerinden ziyaretçileri ile yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapan Fatih’te 7 gün boyunca 24 saat hizmet vererek ilçenin temizliğini eksiksiz sağladı.

İstanbul’ da Ramazan deyince akla ilk gelen yer, Sultanahmet’i, Yeni Cami’si, Mısır Çarşısı, Çukurbostan parkları, Beyazıt’ı, Kariyesi ve daha birçok tarihi güzellikleriyle şüphesiz Fatih. Bu güzellikleri dolayısıyla İstanbul’un tüm ilçelerinden vatandaşlar ile yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Fatih’te herhangi bir temizlik sorunu yaşanmaması için Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çöp toplanması, cadde ve sokakların süpürülüp yıkanması gibi çalışmalarını Ramazan ayı boyunca 7 gün 24 saat aralıksız hizmet anlayışıyla gerçekleştiriyor.