Fatih’teki Engelli Okulları Ziyaret Ediliyor

Fatih Belediyesi Engelliler Birimi, Fatih ilçesindeki engellilere yönelik hizmet veren eğitim kurumlarını ziyaret ediyor.

Fatih Belediyesi Engelliler Birimi yetkilileri engellilerle ilgili eğitim, faaliyet ve etkinlik konularında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Fatih’te engellilere yönelik hizmet vermekte olan özel eğitim kurumlarını ziyaret ediyor. Ziyaretlerde Eram Fatih Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, Fatih Mert Karahan Özel Eğitim Uygulama ve İş Uygulama Okulu, Mimar Sinan İşitme Engelliler İlk ve Orta Okulu, Mevlanakapı Özel Eğitim Uygulama Okulu ve İş Uygulama Merkezi’nde kurum yöneticileri ve engellilerle bir araya gelindi. Ortak ne gibi projelerin hayata geçirebileceğinin değerlendirildiği görüşmelerden kurum yöneticileri duydukları memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerden dolayı engelliler Birimi yetkililerine ve Fatih’te engellilere yönelik birçok projenin hayata geçirilmesini sağlayan Belediye Başkanı'na teşekkürlerini ilettiler.