Hasta Bezi Desteği Devam Ediyor

Fatih Belediyesi Engelliler Birimi’nin üç aylık periyotlarla verdiği hasta bezleri ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine teslim ediliyor.

Engel durumlarından veya hastalığından dolayı hayatını yatağa bağımlı halde idame etmek zorunda olan Fatihlilere, Fatih Belediyesi Engelliler Birimi tarafından üç aylık periyotlarla hasta bezi veriliyor. Toplam 700 kişiye ücretsiz olarak verilen hasta bezleri kişilerin adreslerine kadar teslim ediliyor. Hizmet talep edenler, başvurularını birime gelerek yapabiliyorlar. Başvuruda bulunmak ve bilgi almak isteyenler; Engelliler Birimi ile iletişime geçebilirler.

Adres Çarşamba Çukurbostan/Balat Mahallesi(Hatip Muslihittin Mevkii)Yavuzselim Cad. No: 59
Tel 0212 521 53 53
Harita Yavuz Selim Yaşam Merkezine Nasıl Gidilir? Harita İçin Lütfen Tıklayınız....