Üniversitelerde Çorba İkramı Devam Ediyor

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi tarafından vize ve final sınavları dönemlerinde üniversite öğrencilerine yönelik yapılan çorba ikramı devam ediyor.

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi’nin bir gelenek haline getirdiği sınav dönemlerinde üniversite öğrencilerine çorba ikram edilmesi, geride kalan final sınavları döneminde İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi, Bezmialem Üniversitesi ve Sabahattin Zaim Üniversitelerinde yapıldı. Sınav telaşındaki öğrenciler çorba ikramı yapılan araçları fark edince çorbalarını alıp, sevinçlerini sosyal medya üzerinden Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile de paylaşarak kendisine teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Üniversitelerde çorba ikramı, her vize ve final döneminde öğrencilerin içini ısıtmaya devam edecek.