Engelliler Birimi’nde Kurslar Devam Ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 18.04.2016
Fatih Belediyesi Engelliler Birimi’nin Fatih Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürüttüğü El Sanatları ve Teknoloji branşındaki kurslar devam ediyor.

Kurslar;23 yaş ve üzeri, okuryazar belgesi olan, %40 ve üzeri Engelli Sağlık Kurulu Raporu olan vatandaşları kapsıyor. Ücretsiz servis ve yemek desteği verilen kurslar özellikle erişebilirlik konusunda desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlara hitap ediyor. Mayıs ayı sonunda sona erecek kurslar da; şu an Takı Yapımı (Misinalı, Örme, Düğümlü), Dekoratif Ahşap Süsleme, Keçe ve Aksesuar Yapımı ile Nikâh Şekeri Yapımı kursları devam ediyor.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar:

• Engelli Sağlık Kurulu Raporu Fotokopisi
  • Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Öğrenim Belgesi Fotokopisi (Diploma veya okur yazar belgesi), İletişim Bilgisi

Engellilere Ritim Ve Resim Kursu

Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisinde engelli vatandaşlara yönelik Müzik ve Gösteri Sanatları eğitimleri de devam ediyor. Ritim ve Resim sınıflarında eğitim görenlere kurs bitiminde katılım belgesi veriliyor. Engellilere yönelik kurslarla ilgili detaylı bilgi için; aşağıdaki iletişim bilgilerinden  Fatih Belediyesi Engelliler Birimi’ne ulaşabilirsiniz.

Engelliler Birimi

Adres Çarşamba Çukurbostan/Balat Mahallesi(Hatip Muslihittin Mevkii)Yavuzselim Cad. No: 59
Tel 0212 521 53 53
Harita Yavuz Selim Yaşam Merkezine Nasıl Gidilir? Harita İçin Lütfen Tıklayınız....