Nihat Doğan Demokrasi Nöbetine Katıldı

absmiddle Yazdır   -A | A+ 05.08.2016
Fatih'te demokrasi nöbetine katılan sanatçı Nihat Doğan, "Hayatımızın en güzel yıllarını Recep Tayyip Erdoğan'ın hak ile batıl davasının tam ortasına düşüren Rabbimize şükürler olsun" dedi.

Fatih’teki Emniyet Müdürlüğü’nün bulunduğu Vatan Caddesi’ndeki demokrasi nöbetinin bu akşam ki konukları ünlü sanatçı Nihat doğan oldu.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından vatandaşların meydanlardaki demokrasi nöbetleri devam ediyor. Vatan Caddesi'nde devam eden nöbetlerde ellerinde Türk bayraklarıyla darbecilere meydan okuyan vatandaşlar, şarkılar ve marşlar eşliğinde bekleyişlerini sürdürüyor. Vatandaşların kutlu nöbetine Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, sanatçılar Nihat Doğan ve Züleyha Ortak, haber spikeri Seval Çopur, televizyon programcısı Ömer Ekinci de eşlik etti.

BU MİLLETİ HEDEFİNDEN KİMSE VAZGEÇİREMEZ

Demokrasi nöbetindeki vatandaşlara seslenen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bu hainler her zaman olacaktır. Melikşah'tan, Alparslan'dan aldığımız bu sancağı nereye gidecekse, nereye kadar götürülecekse bununla mükellef olacak bu milleti hedefinden kimse vazgeçiremez" diye konuştu.

Darbecileri kınayan ve milli iradeye vurgu yapan sanatçı Nihat Doğan ise, "Hayatımızın en güzel yıllarını Recep Tayyip Erdoğan'ın hak ile batıl davasının tam ortasına düşüren Rabbimize şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

Ak Parti MilletVekili Fatma Benli'de demokrasi nöbetine katılarak, vatandaşlara hitap etti.