Yeni İş Fırsatları İçin Görüşmeler Devam Ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 23.08.2016
Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi Fatihlilere yeni iş fırsatları sunmaya devam ediyor.

Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi, her ay farklı kurumsal firmalarla iş arayan Fatihlileri buluşturmaya devam ediyor. Kariyer Merkezi’nin yürüttüğü çalışmalarla son olarak, Euro Clean IK firması aracılığıyla hastanelerde ve alışveriş merkezlerinde istihdam edilecek temizlik personelleri alımı için toplu görüşme organize edildi. Kariyer Merkezi’nin temmuz ayında yürüttüğü çalışmalarla 14 Fatihli yeni bir işe başladı.  Bunun gibi daha birçok toplu ve bireysel iş görüşmeleri organize eden Kariyer Merkezi’nin sizin de beklentilerinize ve kariyerinize uygun iş bulmanıza yardımcı olmasını istiyorsanız kariyer merkezimiz ile irtibata geçerek, başvuruda bulunabilirsiniz.

Yavuz Selim Yaşam Merkezi
(Kariyer Merkezi)

Adres Çarşamba Çukurbostan/Balat Mahallesi(Hatip Muslihittin Mevkii)Yavuzselim Cad. No: 59
Tel 0212 521 53 53