İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde Dört Sergi Birden

absmiddle Yazdır   -A | A+ 25.08.2016
Türkiye’nin ilk fotoğraf müzesi olma özelliğini taşıyan Fatih Belediyesi İstanbul Fotoğraf Müzesi, 30 Eylül 2016’ ya kadar 4 sergiye ev sahipliği yapıyor.

Müzenin küratörü Cengiz kahraman’ın koleksiyonundan seçtiği 100 fotoğraftan oluşan ‘’Tarihi Yarımadanın Tarihinden Fotoğraflar ’’ sergisi büyük salonda sanatseverlerin İstanbul’un geçmişine bir yolculuk yapmasını sağlayacak.

Haziran ayında gerçekleştirilen Avrupa Futbol şampiyonası dolayısıyla foto muhabiri Emre Oktay’ın çektiği” Futbol Enstantaneleri” sergisi fotoğraf tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Ağustos ayındaki Olimpiyatlar ise deneyimli foto muhabiri Murad Sezer’in “Yaz ve Kış Olimpiyatları” sergisi olimpiyat oyunlarında çektiği birbirinde ilginç karelerle sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

Amerika’da bütün dünyanın ilgiyle takip ettiği NBA Basketbol müsabakalarında çok sayıda Türk basketbolcu da forma giydi ve giyiyor. Foto muhabiri Tolga Adanalı’nın Amerika’da yaşadığı yıllarda tanıklık ettiği basketbol karşılaşmalarında çektiği fotoğraflar da ilk kez “NBA Heyecanı” sergisiyle Fatih Belediyesi İstanbul Fotoğraf Müzesi’nde sanatseverler ve sporseverlerle buluşuyor.

İstanbul Fotoğraf Müzesi

Adres Şehsuvarbey Kadırga Limanı Cad. No: 60 Fatih
Tel 0212 458 88 42
Harita İstanbul Fotoğraf Müzesine Nasıl Gidilir? Harita İçin Tıklayınız....