Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi

absmiddle Yazdır   -A | A+ 01.09.2016
2016-2017 Güz Dönemi Kurs Kayıtları

HOBİ GRUPLARI

Yetişkin ve Çocuk grubuna yönelik olarak eğitim veren hobi gruplarımıza dileyen tüm vatandaşlarımız kayıt yaptırabilir.

A- Yetişkin Grubu Kursları:

Gitar, Bağlama, Şan, Ses Terapistliği, Tasavvuf Şan, Ud, Ney, Klarnet, Kanun, Ritim-Perküsyon, Klasik Kemençe, Bateri, Tiyatro, Türk Halk Müziği Koro, Türk Sanat Müziği Koro, Piyano, Keman, Diksiyon, Resim, Yazarlık Çalışmaları, Heykel, Seramik, Fotoğrafçılık.

B- 7/14 Yaş Grubu Kursları:

Gitar, Bağlama, Klarnet, Ritim-Perküsyon, Drama, Piyano, Keman, Bateri, Resim.

KAYITLAR

Kayıt Tarihleri: 1 - 30 EYLÜL 2016

Ders Başlangıç Tarihi: 1 EKİM 2016

Adres: Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi

Karagümrük Mahallesi. Kaleboyu Cad. No: 27

Telefon: 0212 533 07 86

İstenilen Belgeler: 1 adet Fotoğraf, arkalı-önlü Kimlik fotokopisi ile Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi’nden verilecek kayıt formunun eksiksiz doldurulması.

AKADEMİK GRUPLAR

Akademi

Sulukule Sanat Akademisi'nde, Yaygın eğitimin yanında, müzik alanında kariyer yapmayı hedefleyen 7-14 yaş grubu için Akademik sınıflar oluşturulmuştur. Akademik sınıflar; yaygın eğitime göre  ileri seviyede  eğitim programları olduğu için konservatuarın yarı zamanlı bölümüne eş değerde düşünülebilir. Konservatuar düzeyindeki eğitimimiz, akademisyen hocalarımız tarafından verilmektedir.

Akademik sınıflardaki eğitimin amacı, öğrenciyi bir orkestrada görev alabilecek veya konservatuvarların ilgili bölümlerine girebilecek müzikal yetkinliğe ulaştırmaktır.

Akademi Sınavı

En az iki yıl dörder aylık kurlar halinde planlanan eğitimi almak isteyen kursiyerlerimiz, akademik jüri önünde yapılan sınavda başarılı olmalı ve ders programının zaman çizelgesine uymalıdır.

Branşlar: Keman, Viyola, Çello, Gitar, Piyano

Eğitim Programı:

Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi, Akademi Dersleri, kurumun eğitimci zümrelerince oluşturulan müfredatı uygular.

Eğitim programı, herhangi bir kurumun eşdeğer içeriklerine göre değil, kursiyerlerin, tüm çalışma koşulları göz önüne alınarak oluşturulur.

Akademi programına girmeye hak kazanan kursiyer kendi branşında çalgı, müzik tarihi, solfej ve orkestra dersleri alır.

Genel Koşullar:

• *Eğitim süresi en az iki yıldır.
  • *Derslere devam zorunludur.
  • *Eğitimler, dörder aylık kurlar halinde yapılır.
  • *İki kez kur geçemeyen kursiyerin program ile ilişiği kesilir.
  • *İki yılın sonunda başarılı olanlara MEB onaylı sertifika verilir.
  • *Başarılı öğrenciler orkestraya dâhil edilir.
  • *Kursiyerler ders programına uymak zorundadır.
  • *Kursiyerlerimiz, bu program kapsamında Fatih Belediyesi’nin video, ses, görüntü kaydı yapmasını, fotoğraf çekmesini ve bunları ticari amaç dışında, tanıtım vb. amaçlı kullanmasını kabul eder. Bu kullanımlar sonucu herhangi bir ücret talep etmeyeceğini beyan eder.

Sınav Takvimi:

Son Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016

Sınav Tarihi ve Jüri Seçmeleri: 15 EKİM 2016

Kesin Kayıt: 17-19 EKİM 2016

Ders Başlangıç Tarihi: 22 EKİM 2016

KAYITLAR İÇİN ÖNKOŞULLAR:

• *7-14 yaş grubu için akademi bölümümüze başvuru için İstanbul veya ders devamlılığına engel teşkil etmeyen yakın civar illerde ikamet zorunludur.
  • *15 yaşından gün almamış olmak (7-14 Yaş)
  • *Bir çalgı eğitimi almaya engeli bulunmamak

İstenilen Belgeler:
1 adet Fotoğraf, arkalı önlü Kimlik fotokopisi ile Fatih Belediyesi Sulukule Sanat Akademisi’nden verilecek kayıt formunun eksiksiz doldurulması.

Sulukule Sanat Akademisi

Adres Karagümrük Mahallesi Kaleboyu Caddesi No:27 Fatih
Tel 0212 533 07 86
Harita Sulukule Sanat Akademisine Nasıl Gidilir? Harita İçin Tıklayınız....