1750 Öğrenci Yaz Spor Okullarına Katıldı

absmiddle Yazdır   -A | A+ 10.10.2016
Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi’nin organize ettiği Yaz Spor Okulları sona erdi. Yaşları 7-14 arası değişen 1750 çocuğun katıldığı Yaz Spor Okulları’nda çocuklar eğlenerek kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarında 7-14 yaş arasındaki Fatihli çocuklar Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Badminton, Jimnastik ve Temel İngilizce derslerinin eğitimleri aldılar. Fatih Mimar Sinan Stadı, Karagümrük Ortaokulu, Gazi İmam Hatip Ortaokulu, Riyaziyeci Salih Zeki Ortaokulu, Topkapılı Mehmet Bey Ortaokulu ve Yedikule Anadolu Lisesi’nin Kapalı Spor Salonlarında gerçekleştirilen eğitimlerle çocuklar hem yaz tatillerini eğlenerek geçirme hem de yeteneklerini geliştirme fırsatı buldular. Yaz Spor Okulu’na katılan öğrencilere, katılımlarından dolayı sertifika da verildi.