Fatih'te Kariyer Buluşmaları Devam Ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 17.10.2016
Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi, iş aramakta olan Fatihlileri, yeni iş imkânları için kurumsal firmalarla buluşturmaya devam ediyor.

Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi kendisine başvuruda bulunan Fatihlilere yeni iş imkânı sunmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar birçok Fatihlinin hayalindeki işe kavuşmasını sağlayan Kariyer Merkezi her ay kurumsal firmalarla iş aramakta olan Fatihlileri buluşturuyor. Kariyer Merkezi tarafından son olarak Kattenbeck Firması Historia Alışveriş Merkezi Temizlik Personeli alımı için toplu görüşme organize edildi. Toplu görüşmenin akabinde birebir mülakatın da gerçekleştirildiği toplantının sonunda uygun bulunanlar yetkili firma tarafından işe alındı. Yürütülen çalışmalarla ağustos ayında 21 Fatihliye yeni iş imkânı sağlanmış oldu.