Engelliler Birimi STK Ziyaretlerine Devam Ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 23.12.2016
Fatih Belediyesi Engelliler Birimi engellilere yönelik Sivil Toplum Kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

Fatih’te hizmet vermekte olan engellilere yönelik Sivil Toplum Kurumları Fatih Belediyesi Engelliler Birimi tarafından ziyaret edilerek fikir alışverişinde bulunulup, uygulanacak projeler hakkında değerlendirme yapılıyor. Türkiye Ortopedik Özürlüler Federasyonu, Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkezi, ERAM Özel Eğitime Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, Engelli Yıldızlar Spor Kulübü, Türkiye Sakatlar Derneği İstanbul Şubesi ziyaret edilen STK’lardan bazıları. Ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren kurum yetkilileri Fatih Belediyesi Engelliler Birimi’nin çalışmalarını takip ettiklerini, iletişim içerisinde olmak, projeler üretmek istediklerini ileterek, başarılar dilediler. STK ziyaretleri devam edecek.