Bilgi Evi Öğrencilerinin Karne Heyecanı

Fatih Belediyesi’nin 6 Bilgi Evi’nde Türkçe, matematik, fen ve teknoloji gibi branşların yanı sıra müzik, tiyatro, satranç gibi sosyal etkinliklerle hizmet veren eğitimlerin ilk yarıyılı tamamlandı.

Yarıyıl karnelerini alan öğrenciler ve velileri karne heyecanlarını Bilgi Evlerinde öğretmen ve arkadaşlarıyla paylaştılar. 20 Ocak 2017 tarihinde yarıyıl tatiline başlayan öğrenciler, ilk dönemin yorgunluğunu üzerlerinden atmaya çalışacaklar ve 31 Ocak tarihinden itibaren bilgi evlerinde eğitim öğretime kaldıkları yerden devam edecekler.

Fatih Belediyesi Bilgi Evleri 2. Dönem Kayıtları Devam Ediyor

Fatih Belediyesi’nin; TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavına hazırlanmadan eksik derslerini tamamlamaya, sosyalleşmeden kültürel etkinliklere kadar Fatih ilçesi sınırları içinde ikame eden ve okulların 4, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflarında öğrenim gören çocuklara ücretsiz sunduğu bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin en yakın Bilgi Evi’ne üye olmaları gerekiyor. Üye olmak için öğrencinin; 1 adet vesikalık fotoğrafı, kimlik fotokopisi ve velisi tarafından doldurulup imzalanmış üyelik formuyla birlikte kayıt olmak istediği Bilgi Evi’ne başvurması gerekiyor. Bu şartlara uymayan öğrenciler de bilgi evlerinden “misafir öğrenci” olarak yararlanabiliyor.