Üniversitelerde Çorba İkramı Devam Ediyor

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi vize ve final dönemindeki üniversite öğrencilerine çorba ikramı geleneğini sürdürüyor.

Son olarak final dönemindeki üniversite öğrencilerine yapılan ikramlar ile öğrenciler soğuk havada ikram edilen sıcak çorba ile ısındı.

Final dönemi çorba ikramları İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi, Sabahattin Zaim Üniversitesi, Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve Biruni Üniversitelerinin kampüslerinde yapıldı.  Sınav öncesi ve sonrası çorba ikramı ile karşılaşan öğrenciler hizmetten duydukları memnuniyeti sosyal medya üzerinden Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile de paylaşarak, teşekkürlerini ilettiler.