Engelli vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için veri tabanı güncelleştirme çalışmalarımız devam ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 27.02.2017
Fatih Belediyesi Engelliler Birimi, ilçe genelindeki engelli vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için veri tabanını güncelleştirme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Fatih Belediyesi Engelliler Birimi, Fatihli engellileri en doğru şekilde tespit ve analiz etmek, onların istek ve ihtiyaçlarına hızlı yanıt verebilmek ve onlara yönelik sürekliliği olan daha verimli projeler geliştirmek amacıyla veri güncelleme çalışmalarını haftanın 6 günü boyunca aralıksız olarak sürdürüyor. Fatih Belediyesi Yavuz Selim Yaşam Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren birime; Fatih’te ikamet eden, %40 ve üzeri sağlık kurulu raporu olan engelliler kayıt olabiliyor. Birim yetkilileri, Fatih’teki engellilere
ulaşarak onları hem Fatih Belediyesi’nin engellilere yönelik hizmetleri ve engelli, hakları ile ilgili bilgilendirip, hem de kendilerine uygun hizmetlerden faydalanmalarını sağlıyor. Bunun yanı sıra birime kayıtlı engellilere hasta bezi, akülü tekerlekli sandalye, hasta karyolası, manüel tekerlekli sandalye, beyaz baston, wolker, kanedyen, koltukaltı değneği gibi medikal destekler de veriliyor.
KAYIT İÇİN;
Engelli veya engelli yakınları birime gelebilir,
Web sitemiz üzerinden de kayıt yaptırabilir ( http://www.fatih.bel.tr/EngelliVeriTabani/ )

Engelliler Birimi