Çalışanların Ve İşverenlerin Kariyer Merkezi Memnuniyeti

Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi, işverenlerin ihtiyaçları olan personel taleplerine Kariyer Merkezi’ne kayıtlı Fatihlileri yönlendiriyor. Böylece firmalar ihtiyaçlarına uygun personel, iş aramakta olan Fatihliler de beklentilerine uygun iş ile buluşmuş oluyorlar. Fatih Kariyer Merkezi tarafından işe yerleştirilen Fatihliler ve işverenleriyle hizmeti değerlendirdik.

Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi’nin hizmeti konusunda neler söylemek istersiniz?
Abdullah Cevahir (Hekimoğlu Görüntüleme Merkezi-Radyoloji Uzmanı-Firma Ortağı):
-Bulunduğumuz bölgenin yakınlarında ikamet eden, pozisyonlarımıza uygun personel bulmakta zorlanıyorduk. Kariyer Merkezi’nin sayesinde aradığımız kriterlerde personeli kısa sürede bulduk.
Personellerimiz her yönden hem güvenilir, hem işinin ehli kişiler, hem de bizim gerçekten aradığımız özelliklere uygun. Bu hizmeti sunan başta Sayın Başkanımız Mustafa Demir olmak üzere Kariyer Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
Tuğba Hanım, Meryem Hanım ve Fatma Hanım Kariyer Merkezi tarafından beklentilerinize uygun işe yerleştirildiniz. Sizler neler söylemek istersiniz? Kariyer Merkezi yetkililer kendileriyle
irtibata geçtiğimiz ilk günden itibaren bizimle çok ilgili ve alakadar oldular. Beklediğimizden çok daha kısa bir sürede bizim iş bulmamızı sağladılar. Pozisyonumuz ve bulunduğumuz iş ortamı bizim için çok
uygun, tam istediğimiz gibi. Kendilerine ve bu hizmeti sunan değerli Başkanımız Mustafa Demir’e çok teşekkür ediyoruz. İş aramakta olan tüm Fatihlilere hiç vakit kaybetmeden Kariyer Merkezi’ne
başvurmalarını tavsiye ediyoruz.