Engelliler Birimi’mizin, periyodik olarak sürdürdüğü seminer programları devam ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 28.03.2017
Programda engelli bireyler ve ailelerinin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Fatih Belediyesi Engelliler Birimi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü Fatih Otizm Merkezi işbirliği ile gerçekleştirdiği psikolojik destek semineri Uzman Psikolog Elif Pelin Poyrazlı’nın sunumuyla Fatih Belediyesi Yavuz Selim Yaşam Merkezi Çok Amaçlı Salonda gerçekleşti. Poyrazlı sunumunda engelli bireyler ve ailelerinin duygusal, sosyal, ekonomik, sağlık, istihdam, eğitim, ulaşım alanlarında karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerilerinden bahsetti. Sunum sonrasında katılımcıların yaşamış olduğu sorunlar dinlenerek, soruları cevaplandırıldı. Vatandaşların yoğun ilgisini gören seminer programının önümüzdeki aylarda tekrarlanması planlanıyor.