Ulaşım Filomuza 2 Yeni Araç Eklendi

absmiddle Yazdır   -A | A+ 30.05.2017
Fatih Belediyesi ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü filosunu büyütmeye devam ediyor. İlçede ilaçlama hizmeti verecek olan 2 yeni araç daha filoya katılarak, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne tahsis edildi.

Fatihlilere daha iyi hizmet vermek için sürekli yenilenen ve gelişen Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Fatihlilerin cenaze ve sağlık hizmetleri, sosyal belediyecilik hizmetleri ve kültürel faaliyetler ile belediyeye bağlı müdürlüklerin araç taleplerini eksiksiz olarak karşılamaya devam ediyor. Bunun yanı sıra hizmet kalitesini arttırmak amacıyla Ulaşım Müdürlüğü bünyesindeki araç filosu da her geçen gün büyüyerek, bünyesine yeni araçlar katılıyor. Daha önce Fatihlilere daha kapsamlı hizmet verilebilmesi için 4 yolcu, 1 engelli otobüsü ile 1 adet hasta nakil ambulansını floşuna katan müdürlük son olarak 2 adet Hyundai Marka, H100 tipi Tek Kabin Kamyonet, ilçedeki böcek ve haşere ilaçlamalarının yapılması amacıyla, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün kullanımına tahsis edildi.

10 YENİ ARAÇ DAHA ALINACAK

Ayrıca Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü kullanımına sunulmak üzere, belediye meclisinden onayı alınan alınan 7 adet damperli kamyon ile 3 adet arasöz de en yakın zamanda hizmete başlayacak.