Fatih Kız Öğrenci Yurdu’nun Bahçesi Düzenlendi

absmiddle Yazdır   -A | A+ 13.06.2017
Akşemsettin Mahallesi’nde yer alan Fatih Kız Öğrenci Yurdu’nun Bahçesi Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenerek, öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Kredi ve Yurtlar Kurumu’na bağlı Fatih Kız Öğrenci Yurdu’nun bahçesinde, yurt idaresince iletilen talepler üzerine Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından peyzaj düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. Alandaki kuru bitkiler ıslah edilerek     yeni çalı türleri dikimi gerçekleştirildi. Yeşil alanlara toprak takviyesi ve çim serimi yapılan alan yurt öğrencileri tarafından oturma ve dinlenme amaçlı kullanılıyor. Öğrencilerin yoğun olarak kullandıkları mekân düzenlemenin ardından daha estetik ve fonksiyonel bir hal aldı. Yurt yöneticileri ve öğrenciler, düzenlemeden dolayı fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkürlerini ilettiler.