Başkan Demir Vatandaşları Dinlemeye Devam Ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 10.07.2017
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ramazan ayın boyunca iftar ve sahur programlarıyla vatandaşlarla bir araya gelirken ayrıca ‘Halk Günü’ programıyla da vatandaşların problemlerini birebir dinlemeye devam etti.

Başkan Mustafa Demir Ramazan ayı boyunca düzenlenen sokak iftarlarında Fatihlilerle birlikte iftarını açtı, sahur programları ve alan ziyaretlerinde esnafla ve vatandaşla sürekli bir araya geldi. Ziyaretlerin yanı sıra geleneksel ‘Halk Günü’ programında da vatandaşların sorunlarını birebir dinleyen Başkan Mustafa Demir, sorunların ivedilikle çözüme ulaştırılmasını sağlıyor. Ramazan ayının ikinci haftası Fatih Belediyesi Başkanlık binasında gerçekleştirilen ‘Halk Günü’ programında vatandaşlar sorunlarını Başkan Demir ve ekibiyle paylaşarak çözüm alternatiflerini karşılıklı değerlendirme fırsatı buldu.