Başkan Mustafa Demir, Fatihlilerle Bayramlaştı

absmiddle Yazdır   -A | A+ 11.09.2017
Fatih Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni belediye merkez binasında yapıldı.

Bayramlaşma törenine Ak Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilçe protokolü, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Mustafa Demir, tek tek tüm davetlilerin kurban bayramını kutladı.

Belediyenin Fuaye alanında yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Mevlam nice bayramlara sevdiklerimizle birlikte ulaşmamızı nasip eylesin. Mübarek Kurban bayramımız kutlu olsun.” dedi. Konuşmasında Kurban Bayramının manevi dünyamıza kattıklarından bahseden Başkan Mustafa Demir, dünyanın dört bir yanında özellikle de Arakan’da Müslümanlara yapılan zulmün ve akan kanın bir an önce durması için dua ettiğini ifade etti.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, törene katılanların nezdinde tüm Fatihlilerin Kurban Bayramını kutladı.

Konuşmaların ardından Başkan Demir, programa katılanlarla tek tek bayramlaştı.