Molla Şeref Parkı’nda Yenileme Çalışmaları Başladı

absmiddle Yazdır   -A | A+ 26.09.2017
Molla Gürani Mahallesi’nde yer alan Molla Şeref Parkı, kapasitesi ve nitelikleri arttırılmak üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileniyor

Molla Gürani Mahallesi Tomrukçu Sokak’ta yer alan  Molla Şeref Parkı, kullanım değerini yitirmiş  fonksiyonlarının daha nitelikli hale getirilerek kullanıcı kapasitesinin arttırılması ve daha estetik bir park olarak düzenlenmesi üzere Fatih Belediyesi Park ve  Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileniyor. Toplam 3  bin 250 metrekare alana sahip olan park, yapılacak yeni düzenleme ile her yaştan kullanıcının sportif ve rekreatif ihtiyaçlarına olanak sağlayacak. Yapılacak yeni düzenleme ile oturma ve dinlenme alanları, çocuk oyun alanı, jimnastik alanı ve yeşil alanlar konumlandırılacak. Parkta yer alan mevcut ağaçlar revize çalışmaları  sırasında korunarak, belli bölgelerde peyzaj değeri  yüksek yeni ağaçlar ilave edilecek. Uygulama  çalışmalarına başlanan parkta yenileme çalışmaları tüm hızıyla sürerken, 2017 yılı içerisinde vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.