Fatihlilere Etkili Mülakat Teknikleri Eğitimi Verildi

absmiddle Yazdır   -A | A+ 27.11.2017
Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi’nin Beyoğlu İŞKUR ile ortaklaşa düzenlediği program çerçevesinden birim tarafından belirlenen kişilere etkili mülakat teknikleri ile ilgili eğitim verildi.

Fatih Belediyesi Kariyer Merkezi iş arayışında olan Fatihlilere iş imkânı sunmanın yanında iş bulmalarını kolaylaştırmak için onlara zaman zaman eğitim imkânları da sunuyor. Son olarak Beyoğlu İŞKUr ile ortaklaşa düzenlenen ‘Etkili Mülakat Teknikleri’ konusunda eğitim verildi. Adaylara hedef belirleme, özgeçmiş doldurma, hobiler, mülakat teknikleri ve uygulamaları (role playing), grup mülakatı, telefonla görüşme, beden dili ve kılık kıyafet gibi iş arama becerilerini arttırmaya yönelik verilen eğitim 30 Eylül Cuma günü tamamlandı. Gruplar haftanın 5 günü eğitim görerek, eğitim sonucunda da sertifikalarını teslim aldı. Projemiz yılsonuna kadar devam edecek. Katılmak isteyenler aşağıda bulunan iletişim bilgileriyle Kariyer Merkezi ile iletişime geçebilirler.

Kariyer Merkezi İletişim Bilgileri

(Yavuz Selim Yaşam Merkezi )

Adres Çarşamba Çukurbostan/Balat Mahallesi(Hatip Muslihittin Mevkii)Yavuzselim Cad. No: 59
Tel 0212 521 53 53