Kızılelma Meydan Düzenlemesi Tamamlandı

absmiddle Yazdır   -A | A+ 15.01.2018
Cerrahpaşa Mahallesi Kızılelma Caddesi üzerinde bulunan alan, meydan olarak vatandaşlara hizmet vermek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi.

Cerrahpaşa Mahallesi’nde yer alanda, mevcut durumda gecekondu yapılaşması ve metruk kullanımların yer alıyordu. Proje alanı; kamulaştırma ve istimlak çalışmalarının tamamlanarak, fonksiyonel ve estetik bir çevre düzenlemesi yapılmak üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi. Hastaneler bölgesine yakın olması itibariyle yoğun insan sirkülasyonuna sahip olan proje alanında yapılan düzenleme ile oturma ve dinlenme alanları, yeşil alanlar ve kaskatlı mermer süs havuzu konumlandırıldı. Toplam 390 metrekare kullanım alanına sahip sahada meydan düzenlemesi tamamlandı.