Kadınlara Yönelik Finansal Okuryazarlık Kursu

absmiddle Yazdır   -A | A+ 19.01.2018
Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitim Birimi ile TEB Bankası’nın işbirliğiyle Fatihli kadınlara yönelik ‘Finansal Okuryazarlık’ ve ‘Tasarruf Bilinci’ eğitimleri düzenleniyor.

Fatih Belediyesi Kadın Aile ve Eğitimi Birimi’nin TEB Bankası ile yaptığı işbirliği çerçevesinde Fatihli kadınlara yönelik ‘Finansal Okuryazarlık’ ve Tasarruf Bilinci’ konularında eğitim programları düzenleniyor. Her ay düzenli periyotlarda gerçekleştirilen eğitimlere Fatih’te ikamet eden her bayan ücretsiz olarak katılabiliyor. Eğitime katılanlara program sonunda katılım sertifikası da veriliyor. Başvuruda bulunmak isteyenler Kadın Aile ve Eğitim Birimi ile iletişime geçebilirler.

Kadın Aile ve Eğitim Birimi
(Yavuz Selim Yaşam Merkezi)

Adres Çarşamba Çukurbostan/Balat Mahallesi(Hatip Muslihittin Mevkii)Yavuzselim Cad. No: 59
Tel 0212 521 53 53