Engelli Öğrencilerin Eğitimi Yaz Boyunca Devam Ediyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 17.09.2018
Fatih Belediyesi Engelliler Birimi engellilere yönelik ritim – müzik kursları yaz boyunca Sulukule Sanat Akademisi’nde devam ediyor.

Fatih ilçesinde ikamet eden engellilerin yaz dönemlerini değerlendirmelerini sağlamak amacıyla, Fatih Belediyesi Engelliler Birimi tarafından ritim – müzik kursları açıldı. Haftada bir gün gerçekleşen eğitimlerle; öğrenciler müzik eşliğinde ritim duygularını geliştirirken, el becerilerini de arttırıyor.  Sosyal hayata adaptasyonları için de etkili olan ve uzman eğitmenler eşliğinde bireysel ve grup olarak gerçekleştirilen kurslar;  yeni eğitim ve öğretim dönemi başlayana kadar devam edecek.

Engelli aileler uygulamadan memnun kaldıklarını, etkinlik sayesinde çocuklarının kaliteli vakit geçirdiklerini aktararak, her yaz tatilinde rutin olarak devam kurslarla; sanatsal faaliyetlerin engelli çocuklara önemli katkılar sağladığını gözlemlediklerini dile getirdiler. Eğitimler hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için; Fatih Belediyesi Engelliler Birimi’ne giderek veya 0212 521 53 53 numaralı telefonu arayarak irtibat kurabilirsiniz.