Fatih Belediyesi’nden 24 Saat Moloz Toplama Hizmeti

absmiddle Yazdır   -A | A+ 22.10.2018
Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atığı gibi tüm molozları 24 saat boyunca topluyor.

İlçe sınırları içerisinde çıkan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları, Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından gündüz ve gece olmak üzere 24 saat vardiya sistemine göre hazırlanan program doğrultusunda toplanıyor. Fatih Belediye Meclisi’nin geçtiğimiz ay 2018/116 karar numarasıyla belirlenen çuval başına moloz kaldırma ücreti olan 4,00 TL’nin FABİM (Fatih Belediyesi İletişim Merkezi) ile 444 0 176 numaralı telefondan irtibata geçilip ödenmesinden sonra; 5 adet büyük 3 adet küçük damperli kamyon, 3 adet kepçe ve 10 işçi ile molozlar belirtilen adresten alınıyor.

Çevreye Bırakılan Molozlara Yasal İşlem Uygulanıyor

İlçede kötü görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçmek için, çevreyi kirletmek suretiyle gelişi güzel moloz bırakanlar Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilerek ilgili şahsa yasal işlem uygulanıyor. İlçe genelinde toplanan molozlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin döküm sahasına naklediliyor.