Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne Spor Salonu Yapılıyor

absmiddle Yazdır   -A | A+ 13.11.2018
Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu yapılıyor.

Kadırga Limanı Caddesi’nde bulunan ve 856 öğrencinin öğrenim gördüğü Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde bulunan uygun alana Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu yapılıyor. Yaklaşık 910 metrekare içerisinde projelendirilen salon, basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılacağı şekilde tasarlanacak ve 164 kişilik seyirci kapasiteli olacak. Teleskopik katlanır tribün, istenildiği zaman sahne olacak şekilde tasarlandığından spor salonu konferans ve müzik etkinlikleri gibi çok amaçlı etkinliklerde de hizmet verebilecek. Spor salonunda, müsabakalara katılacak sporcular için bay – bayan soyunma odaları ve ıslak alanlar ile depo da olacak.

15 Çok Amaçlı Salon Gençlere Hizmet Veriyor

Fatih Belediyesi gençlerin eğitim ve öğretimlerinin yanında, onların sosyal anlamda da kendilerini geliştirmesini önemsiyor. Bu nedenle de ilçede alanı müsait olan okulların bahçelerine çok amaçlı salonlar yapıyor. Daha önce 15 tane çok amaçlı salonu öğrencilerin hizmetine sunan Fatih Belediyesi’nin yapım aşamasında olan 5 projesi daha bulunuyor. Onlardan biri olan ve yapım çalışmalarına başlanan Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonu’nun, eğitim öğretimin döneminin ikinci yarısında öğrencilere hizmet vermeye başlaması planlanıyor.