Fatih’te Cami ve Mescitler Ramazana Hazırlanıyor…

absmiddle Yazdır   -A | A+ 04.05.2019

Fatih Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Ramazan ayı öncesinde ilçedeki tüm cami ve mescitlerin temizliğini gerçekleştiriyor. Fatih’te sene boyunca periyodik olarak ilçedeki tüm cami ve mescitlerin temizliğini yapan ve halılarını yıkayan ekipler, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız verdiler. 346 camisi ile İstanbul’un en fazla cami ve mescidine sahip olan Fatih ilçesi, Ramazan boyunca binlerce yerli turiste de ev sahipliği yapıyor. Cami ve mescitlerin vatandaşlara daha temiz hizmet vermesi için çalışmalara hız veren belediye ekipleri, Ramazan öncesinde tüm camilerin temizliklerinin tamamlanmasını planlanıyor. Mahallelerindeki ibadethanelerin temizlenmesini isteyen vatandaşlar taleplerini ibadethane görevlilerine veya 444 0 176 numaralı telefondan FABİM (Fatih Belediyesi İletişim Merkezi)’e iletebilirler.