Başkan Turan, Belediye Personeli İle Makamında Bayramlaştı

absmiddle Yazdır   -A | A+ 09.08.2019
Fatih Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni belediye hizmet binasında Başkan M. Ergün Turan’ın makamında gerçekleştirildi.

Kurban Bayramı’nın hafta sonuna gelmesi nedeniyle Fatih Belediyesi’nde bayramlaşma tatil öncesi son iş gününde gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, belediye başkan yardımcıları ve belediye çalışanları katıldı. Başkanlık makamında yapılan bayramlaşma programında Başkan Turan, personelle ile tek tek bayramlaştı.

Bayramlaşmanın ardından açıklama yapan Başkan M. Ergün Turan, belediye başkanı olarak kendisinin ilk Kurban Bayramı programı olduğunu belirterek, “Mevla’m nice bayramları sevdiklerimizle birlikte yaşamayı nasip eylesin. Kurban Bayramımız kutlu olsun.” dedi.