Fatih Belediyesi Pazarcı Esnafı için Halkla İlişkiler ve İletişim Eğitimi başlattı

Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından pazarcı esnafı için başlatılan 'Halkla İlişkiler ve İletişim' eğitimi beklenenin üzerinde ilgi gördü

Çeşit çeşit kumaşların, perdelerin, kıyafetlerin, ev eşyalarının, ayakkabıların, çantaların hem kalitelisini, hem uygun fiyatlısını pazarlar da bulmak mümkün.

AVM’lere inat şehrin göbeğinde sıcacık ve rengarenk ortamıyla yıllardır dikilen pazarlar, pazarcı-müşteri ilişkilerinin de en yakın, birebir yaşandığı ortamlar.

Ünü İstanbul’u aşıp, Türkiye’ye uzanan Çarşamba, Cuma gibi pazarların bulunduğu Fatih’te ‘Pazar’ anlayışı tamamen değişiyor.

Fatih Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından başlatılan yeni bir çalışmayla pazarcı esnafına Halkla İlişkiler ve İletişim eğitimi verilmeye başlandı.

Fatih Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde başlanılan eğitimin ilkine 300 pazarcı katıldı.

Pazarcıların başlarından geçenler, karşılaştıkları ilginç olaylar ve güncel olaylardan örneklerle renklenen eğitimde müşteri ile iletişim, beden dili, yüz yüze iletişim, kişisel imaj, görsel imajların düzenlenmesi, davranış gibi konularda uygulamalı bilgiler verildi.

Eğitim sırasında hem eğlenen, hem öğrenen pazarcılar bir yandan da stres attı.