Kar Ve Buzlanmaya Karşı Mücadele

Kış aylarında meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda kar yağışı ve buzlanma öncesi hazırlık yapan ekiplerimiz, cadde ve sokaklarımızda birikme oluşmasını önlemek amacıyla tuzlama ve solisyon çalışmalarını zamanında gerçekleştirmektedir.

Makine İkmal Müdürlüğümüz tarafından kar küreme ve tuzlama aparatı takılarak Kar Mücadelesi için hazır hale getirilen aracımızla, 2005 yılında 950 ton tuz kullanılmıştır. Ekiplerimizle zamanında ve seri bir çalışmayla ilçemizde günlük hayatın akışının etkilenmemesi için yoğun bir çalışma gerçekleştirilmiş ve başarı sağlanmıştır.

2006 yılı Ocak ve Şubat aylarında yaşanan yoğun kar yağışında da solisyon kullanmak suretiyle cadde ve sokaklarımızda trafik akışı sorunsuz hale getirilmiştir. 12 ayrı ekiple 24 saat gerçekleştirilen çalışmalarda kar birikmesi ve buzlanma engellenmiş, halkımız günlük yaşamlarına zorlanmadan devam edebilmişlerdir.

FABİM (Fatih Belediyesi İletişim Merkezi)
Tel:  444 0 176
Fax: (212) 453 14 83