1. Başkan'a Yaz
  12. Etkinlik Takvimi
-A A+

Memur ve Zabıta Memuru Sözlü Mülakat Tarihleri 23.09.2020

Memur adaylarının mülakat  tarihleri için tıklayınız

Zabıta memuru adaylarının mülakat tarihleri için tıklayınız

Belediyemiz bünyesinde düzenlenecek olan zabıta memuru ve memur sözlü mülakatı katılım gün ve saatleri ek listelerde gösterilmiştir.

Belediyemiz tarafından mail adresinize “Çevrimiçi Uygulama” konu başlığında bir link gönderilecektir. 24 Eylül Perşembe saat 14.00 ile 27 Eylül Pazar saat 19.00 saatleri arasında kişilik envanteri bölümünü tamamlamanız gerekmektedir.

Mail adresine link gelmeyen adaylardan(müracaat formunda mail adresi olmayan veya hatalı mail adresi)  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü arayıp mail adreslerini güncellemeleri halinde kendilerine link gönderilecektir.

Sınav gününe kadar sınava giriş belgesi kendisine ulaşmayan adayların sınav günü İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaat etmeleri halinde kendilerine sınava giriş belgesi verilecektir.