1. Başkan'a Yaz
  5. Coğrafi Bilgi Sistemi
  6. Afet Toplanma Alanları

Yenidoğan Bebeklere ‘Hoş Geldin’ Hediyesi 16.09.2020

Fatih Belediyesi yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşarak, bebeğin ilk ihtiyaçlarını karşılayacak ürünlerden oluşan bebek çantası hediyelerini vermeye devam ediyor.

“Sosyal Belediyecilik” uygulamalarının öncüsü Fatih Belediyesi ilçede ikamet eden ve bebek sahibi olan aileleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor. Bebeği 0-3 aylık olan ailelere hediye edilen “yenidoğan hediye paketi” ile hem ailelerin mutluluklarına ortak olunuyor, hem de bebeklerin ilk ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlanıyor. Bebek battaniyesi, emzik, diş kaşıyıcı, tırnak makası, biberon, şampuan, bebek bezi, önlük, organik deterjan, ıslak mendil ve anne çantasından oluşan hediye paketleri Kadın Aile ve Eğitim Birimi yetkililerince ailelerin adresine teslim ediliyor.