yedikule-hisarinda-neon-boya-atolyesi-minikle

Yedikule Hisarı'nda Neon Boya Atölyesi: Miniklerin Hayal Gücü Karanlık Kulede Parladı

Yedikule Hisarı Top Kulesi'nde gerçekleştirilen Neon Boya Atölyesi'nde çocuklar kendi neon boyalarını yaparak mağara resimlerinden ilham alıp özgün eserler yarattılar. Bu eğlenceli etkinlik çocukların tarih ve sanat sevgisini pekiştirdi.
21.7.2024
vatandaslar-yedikule-hisarindaki-esaretin-bed

Vatandaşlar, Yedikule Hisarı'ndaki “Esaretin Bedeli” Açık Hava Sinema Gösteriminde Buluştu

Efsaneleriyle ünlü Yedikule Hisarı'nda düzenlenen açık hava sinema etkinliğinde "Esaretin Bedeli" filmi gösterildi. Vatandaşların ilgiyle karşıladığı etkinlik İstanbul'un kültürel ve tarihî mirasını yaşatma amacı taşıyor.
21.7.2024
veliler-ve-cocuklar-bilim-fatihin-atolyelerin

Veliler ve Çocuklar, Bilim Fatih'in Atölyelerinde Hem Eğleniyor Hem Öğreniyor

Bilim Fatih tarafından düzenlenen Baba-Çocuk Bilim Atölyeleri bilim ve teknolojiye olan ilgiyi artırmayı amaçlıyor. Mars Kolonisi ve Sismograf Düzeneği atölyelerinde çocuklar ve ailelere geri dönüşüm ve yaratıcı düşünme gibi önemli konular hakkında bilgi verildi.
21.7.2024
fanco-anne-ve-cocuklari-kece-cuzdan-tasarim-a

FANÇO, Anne ve Çocukları Keçe Cüzdan Tasarım Atölyesi'nde Buluşturuyor

Fatih Belediyesi Çocuk Kütüphaneleri Kariye, FANÇO Sümbül Efendi ve FANÇO Silivrikapı'da düzenlediği Keçe Cüzdan Tasarım Atölyesi ile anne ve çocukları buluşturdu. Etkinlikte çocuklar ve anneleri keçe malzemelerle cüzdanlar tasarlayarak keyifli vakit geçirdi.
20.7.2024
belediyemizin-fabim-hizmeti-devam-ediyor

Belediyemizin FABİM Hizmeti Devam Ediyor

Fatih Belediyesi güçlü altyapısı ve uzman ekibiyle her zaman vatandaşların yanında. FABİM ile taleplerinizi 0 (212) 453 1453 numarasından, www.fatih.bel.tr'den ya da Suriçi Fatih Mobil Uygulaması aracılığıyla iletebilirsiniz. Fatih Belediyesi vatandaş memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çalışmaya devam ediyor.
20.7.2024
fatih-belediyesinin-kocamustafapasadan-sarayb

Fatih Belediyesi'nin Kocamustafapaşa'dan Sarayburnu'na Düzenlediği Keyif Dolu Bisiklet Turu

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi her cumartesi yarı elektrikli bisiklet turlarıyla bisiklet severleri buluşturuyor. Cerrahpaşa, Yenikapı, Kumkapı ve Cankurtaran güzergahlarında gerçekleşen turlar sağlıklı yaşamı teşvik ederken İstanbul'un tarihî ve kültürel zenginliklerini tanıtıyor.
20.7.2024
sanatseverler-yedikule-hisarindaki-gece-cizer

Sanatseverler Yedikule Hisarı'ndaki "Gece Çizerleri" Etkinliğinde Keyifli Anlar Yaşıyor

Sanatseverler tarihî Yedikule Hisarı'nda düzenlenen "Gece Çizerleri" etkinliğinde bir araya gelerek yaratıcılıklarını sergiliyor. Etkinlik Hisar'dan ilham alınarak yapılan resimlerle katılımcılara farklı bakış açıları sunuyor.
20.7.2024
fatihin-sokaklarinda-bocek-ilaclama-calismala

Fatih'in Sokaklarında Böcek İlaçlama Çalışmalarımıza Hız Kesmeden Devam Ediyoruz

Fatih Belediyesi yaz boyunca park ve bahçelerde çevre dostu ilaçlarla böcek ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin farklı bölgelerinde yapılan bu çalışmalar aralıksız devam edecek.
20.7.2024
bilim-fatihte-miniklere-yildizlarla-dolu-bir-

Bilim Fatih'te Miniklere Yıldızlarla Dolu Bir Gün

Bilim Fatih'in Takımyıldız Atölyesi’nde, minikler astronomi hakkında temel bilgiler edinip kendi takımyıldız küplerini yaparak hem eğitici hem de eğlenceli bir deneyim yaşadı. Bu atölye çocukların bilimsel merakını artırmayı amaçlıyor.
19.7.2024
fatih-belediyesinden-cenaze-ikrami-hizmeti

Fatih Belediyesi'nden Cenaze İkramı Hizmeti

Fatih Belediyesi cenaze ikramı hizmetiyle taziye evlerine lahmacun ve ayran ikram ediyor; ailelere teselli ziyareti gerçekleştiriyor.
19.7.2024
Haberler Tümünü Gör
https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin