-A A+

2010 YILI EYLÜL AYI MECLİS GÜNDEMLERİ

T.C.
FATİH BELEDİYESİ MECLİSİ
T.C. Fatih Belediyesi

6. SEÇİM DÖNEMİ, 1. TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTISI


TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ: 06 EYLÜL 2010 PAZARTESİ
TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ: 16:00
BİRLEŞİM: 1
OTURUM: 1

MECLİS GÜNDEMİ

1- Fatih ilçesi’nin tarihi dokusunun korunarak yaşatılması ve yenilenerek hayata kazandırılması amacıyla, isimleri belirtilmiş plan cadde ve sokak yenileme çalışmaları,çevre düzenleme işleri,bina bakım onarım işi ile yenileme alanlarında yaptırılan evlendirme dairesinin 2011 yılında da devam edebilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.

2- Fen İşleri Müdürlüğümüzün Demirbaşında kayıtlı olup, ihtiyaç fazlası olarak Yenikapı kompleksimizde bekleyen araçlarımızın garajımızda kapalı otopark yeri olmaması nedeniyle araçlarımızın devamlı işler halde tutulması, Belediyemize gelir getirmesi amacı ile ihtiyacı olan Kamu Kurum Kuruluşları ile Belediyeler ve Müteahhit firmalarca talep edilmeleri halinde Tamir, bakım, onarım, akaryakıt, sigorta ve kullanıcısı kiralayana ait olmak kaydı ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.

3- Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdari Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına dair yönetmelik çerçevesinde, Belediyemiz Norm Kadrosunda değişiklik yapılması ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.

4- Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 37 maddesi gereğince Belediye Bütçesine 20.000.000-TL ek ödenek konulması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.

Akşemsettin Mah. Adnan Menderes Bulvarı Vatan Cad. N0: 54 Fatih / İST.
Telefon : 0212 4531453 – Yazı İşleri Müd. Dahili :1638 - 39 Fax : 0212 4531473
Email : barisyavuz@fatih.bel.tr - Web :www.fatih.bel.tr
https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin