2012 YILI EYLÜL AYI MECLİS GÜNDEMLERİ

BİRLEŞİM: 1
OTURUM: 1

MECLİS GÜNDEMİ

1. “EL SİSTEMA” Belediyemiz, yoksulluk ve suçla mücadeleye katkı sağlamak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle ilçemizde belirlenecek 20 ilköğretim okulumuzdaki öğrencilerimize ve ayrıca projenin uygulandığı okul çevresinden talep eden halkımıza uygulamayı, söz konusu sosyal sorumluluk projesinin Fatih İlçemizde uygulanabilmesi ve bu proje için gerekli müzik aletlerinin ve bunları öğretecek eğitmen hizmetinin Belediyemiz tarafından karşılanması ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün teklifi.
  2. Kadırga Kültür Merkezi’nde kurulan “İstanbul Fotoğraf Müzesi” nin halkımıza sunulabilmesi için 2012 -2013 yıllarında uygulanacak ücretler ile ziyaret gün ve saatlerinin belirlenmesi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün teklifi.
  3. 22.02.2007 tarih ve 26442 sayılı resmi gazetede yayınlanarak tekrar yürürlüğe giren Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm kadro ilke ve standartlarına dair yönetmenlik çerçevesinde Unvan ve Kadro derece değişikliği yapılabilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.
  4. Ödenek Aktarması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.

Akşemsettin Mah. Adnan Menderes Bulvarı Vatan Cad. N0: 54 Fatih / İST.
Telefon : 0212 4531453 – Yazı İşleri Müd. Dahili :1638 - 39 Fax : 0212 4531473
Email : barisyavuz@fatih.bel.tr - Web :www.fatih.bel.tr