2015 YILI HAZİRAN AYI MECLİS GÜNDEMLERİ

BİRLEŞİM: 1
OTURUM: 1

MECLİS GÜNDEMİ

1. yükşehir Belediye Meclisi Kararıyla Belediyemize şartlı hibe kapsamında Belediyemiz tarafından yolların ve prestij yollarının alt ve üst yapılarının yapılması, bakımı ve onarımında kullanılması için Şartlı hibe kapsamından yararlanılabilmesi ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.
  2. Fatih İlçesi, Topkapı Mahallesi 1850 ada, 53 ve 54 parsellere ait 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Tadilatı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi.
  3. Fatih İlçesi, Akşemsettin Mahallesi, 2063 ada, 30 ve 47 parsel sayılı taşınmazlara ait 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Tadilatı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi.
  4. Nişanca ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alanında 120 adaya ait Yenileme Avan Projesi ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  5. Süleymaniye Yenileme Alanı 494 adaya ait Yenileme Avan Projesi ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  6. Süleymaniye Yenileme Alanı’nda yer 608 adaya ait avan projesi ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  7. Sırbistan-Sancak Bölgesi-Prijepolje Şehri Hisarcık Köyündeki Tarihi Caminin Onarımı ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  8. Yedikule-Yenikapı III. Etap (Yalı, Kasap İlyas Çakırağa ve Kürkçübaşı mahalleleri) Yenileme Avan Projesi ve Aksaray ve Çevresi Yenileme Avan projeleri ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
Akşemsettin Mah. Adnan Menderes Bulvarı Vatan Cad. N0: 54 Fatih / İST.
Telefon : 0212 4531453 – Yazı İşleri Müd. Dahili :1638 - 39 Fax : 0212 4531473
Email : barisyavuz@fatih.bel.tr - Web :www.fatih.bel.tr