2016 YILI EYLÜL AYI MECLİS GÜNDEMLERİ

BİRLEŞİM: 1
OTURUM: 1

MECLİS GÜNDEMİ

1. 105 Ada 15 Parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Koruma amaçlı uygulama imar plan değişikliği ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  2. Fatih İlçesi, Küçük Ayasofya Mahallesi 104 Ada Yenileme Avan Projeye İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma amaçlı uygulama imar plan değişikliği ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi. ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  3. Fatih İlçesi, Küçük Ayasofya Mahallesi 105 Ada Yenileme Avan Projeye İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma amaçlı uygulama imar plan değişikliği ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  4. 2490 Ada 36 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma amaçlı uygulama imar plan değişikliği ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  5. Fatih İlçesi, Beyazıtağa, Ereğli Mahalleleri Yenileme Avan Projeye İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma amaçlı uygulama imar plan değişikliği ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  6. Süleymaniye Yenileme Alanı 554 adaya ait Yenileme Avan Projesi ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  7. Meri Plan Notlarının I-37. Maddesine ilişkin Plan değişikliği teklifi ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  8. Reklam ilan ve Tanıtım Yönetmeliği ile ilgili Etüd Proje Müdürlüğünün teklifi.
  9. Şehit Tolga ECEBALIN’ın isminin ailesinin talebi üzerine ikamet ettiği sokağa ve aynı sokakta bulunan Sağlık Ocağına verilmesi ile ilgili Bilgi İşlem Müdürlüğünün teklifi.
Akşemsettin Mah. Adnan Menderes Bulvarı Vatan Cad. N0: 54 Fatih / İST.
Telefon : 0212 4531453 – Yazı İşleri Müd. Dahili :1638 - 39 Fax : 0212 4531473
Email : barisyavuz@fatih.bel.tr - Web :www.fatih.bel.tr