-A A+

2017 YILI ŞUBAT AYI MECLİS GÜNDEMLERİ

T.C.
FATİH BELEDİYESİ MECLİSİ
T.C. Fatih Belediyesi

7. SEÇİM DÖNEMİ, 4. TOPLANTI 2017 YILI ŞUBAT AYI TOPLANTISI


TOPLANTININ TARİHİ VE GÜNÜ: 06 ŞUBAT 2017 PAZARTESİ
TOPLANTININ BAŞLAMA SAATİ: 16:00
BİRLEŞİM: 1
OTURUM: 1

MECLİS GÜNDEMİ

  1. (4) adet MP5 Otomatik Tabancanın; satın alınmasına, nakil edilmesine, hibe edilmesine ve devir edilmesine yetkili olarak, İşletme Müdürlüğü mutemet personeli Zeki YURDUSEVEN'e yetki verilmesi ile ilgili İşletme Müdürlüğünün teklifi.
  2. Belediyemiz Zabıta Personeline 2017 yılı aylık maktu fazla çalışma ücreti ile ilgili Zabıta Müdürlüğünün teklifi.
  3. Hakkari'nin Şemdinli İlçesinde teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Ömer BAYDİLİ'nin ailesinin talebi üzerine ikamet ettiği sokağa veya Simkeş Camii sokakta bulunan Kırım Parkına Şehit Piyade Asteğmen Ömer BAYDİLİ ismi verilmesi ile ilgili Bilgi İşlem Müdürlüğünün teklifi.
  4. Kürkçüler Pazarı sokakta gümüş takı ticareti ile uğraşan şahıs ve şirketlerin talepleri doğrultusunda(imzalı dilekçe) Kürkçüler pazarı sokak isminin ‘Gümüşçüler Pazarı Sokak’ veya ‘Gümüş Pazarı Sokak’ olarak değiştirilmesi ile ilgili Bilgi İşlem Müdürlüğünün teklifi hk.
  5. İlçemiz sınırları dahilinde bulunan Amatör Spor Kulüplerini desteklemek, spora teşvik etmek amacıyla yapılması ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün teklifi.
  6. Fatih İlçesi, Nişanca Mahallesi 1180 Ada Yenileme Avan Projeye İlişkin 1/1000 Ölçekli KAUİP Değişikliği ile ilgili Etüd ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  7. İstanbul İli, Fatih İlçesi, 1990 Ada 1, 9 parseller ve kısmen kadastral boşluğa ilişkin 1/1000 ölçekli K.A.U.İ.Planı değişikliği ile ilgili Etüd ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
Akşemsettin Mah. Adnan Menderes Bulvarı Vatan Cad. N0: 54 Fatih / İST.
Telefon : 0212 4531453 – Yazı İşleri Müd. Dahili :1638 - 39 Fax : 0212 4531473
Email : barisyavuz@fatih.bel.tr - Web :www.fatih.bel.tr
https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin