2018 YILI EYLÜL AYI MECLİS GÜNDEMLERİ

BİRLEŞİM: 1
OTURUM: 1

MECLİS GÜNDEMİ

1. Nişanca Ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alan 706 Adanın Ada Avan Projesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  2. Nişanca Ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alan 113 Adanın Ada Avan Projesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  3. Nişanca Ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alan 140 Ada 54 Parsele Ait Revize Ada Avan Projesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  4. Nişanca Ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alan 138 Adanın Ada Avan Projesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  5. Nişanca Ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alan 177 Adanın Ada Avan Projesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  6. İstanbul İli Fatih İlçesi Ayvansaray Mahallesi Sultan Çeşmesi Sokağı 1830 Ada 3 Parsel De Spor Merkezi Yapım İşi -2018-2019 Yılına Sâri İşler ile ilgili Fen İşleri Müdürlüğünün teklifi.
  7. Moloz Ücret Tarifesi ile ilgili Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün teklifi.
  8. ‘’Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’’ oluşturulması ve Mali Hizmetler Müdürlüğü kadro cetvelinin 48. Sırasında bulunan 1. derece Müdür yardımcısı kadrosunun unvan ve kadro derece değişikliği yolu ile 3. derece Muhtarlık İşleri Müdürü olarak değiştirilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.
  9. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.
  10. Kadro Değişikliği ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.
  11. Meri Plan Notlarının II-5-2 Maddesine İlişkin Plan Değişikliği Teklifi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  12. İstanbul İli, Fatih İlçesi, Molla Gürani Mahallesi, 1845 Ada, 21 Parsel Ve Yanı Kadastral Boşluğa İlişkin UİP:2657, 502 Plan İşlem Numaralı 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  13. Plan Notlarının I-Plan Genel Hükümleri Başlığında Yeni Maddenin Eklenmesine İlişkin Plan Değişikliği ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  14. Kat Karşılığı İnşaat İhale İşi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.
  15. Nişanca ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alan 785 Adanın Ada Avan Projesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  16. Nişanca ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alan 797 Adanın Ada Avan Projesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
  17. Ödenek aktarması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi.
  18. Bilgi İşlem Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği Güncellemesi ile ilgili Bilgi İşlem Müdürlüğünün teklifi
Akşemsettin Mah. Adnan Menderes Bulvarı Vatan Cad. N0: 54 Fatih / İST.
Telefon : 0212 4531453 – Yazı İşleri Müd. Dahili :1638 - 39 Fax : 0212 4531473
Email : barisyavuz@fatih.bel.tr - Web :www.fatih.bel.tr