2019 YILI NİSAN AYI MECLİS GÜNDEMLERİ

MECLİS GÜNDEMİ

1. Meclis 1. Başkan Vekili seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi
  2. Meclis 2. Başkan Vekili seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklif
  3. Meclis Başkanlık Divan Katipliği seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi
  4. Encümen üyeleri seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi
  5. İhtisas Komisyonlarına üye seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi
  6. Marmara Belediyeler Birliği Meclisine belediyemizi temsilen 2 asil, 1 yedek üyenin seçilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.
  7. Türk Dünyası Belediyeler Birliği Meclisine belediyemizi temsilen 1 asil, 1 yedek üyenin seçilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.
  8. İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği Meclisine belediyemizi temsilen 2 asil, 2 yedek üyenin seçilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.
  9. Tarihi Kentler Birliği Meclisine belediyemizi temsilen 1 asil, 1 yedek üyenin seçilmesi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğünün teklifi.
  10. Fatih Belediye Başkanlığının 01.01.2018 – 31.12.2018 tarihleri arası Faaliyet Raporu ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün teklifi.
Akşemsettin Mah. Adnan Menderes Bulvarı Vatan Cad. N0: 54 Fatih / İST.
Telefon : 0212 4531453 – Yazı İşleri Müd. Dahili :1638 - 39 Fax : 0212 4531473
Email : barisyavuz@fatih.bel.tr - Web :www.fatih.bel.tr