2020 YILI MART AYI MECLİS GÜNDEMLERİ

BİRLEŞİM: 1
OTURUM: 1

MECLİS GÜNDEMİ

1. Nişanca Ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alan 741 Adanın Ada Avan Projesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
2. Nişanca Ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alan 803 Adanın Revize Ada Avan Projesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
3. Nişanca Ve Sultanahmet Bölgeleri Yenileme Alan 96 Adanın Ada Avan Projesi ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
4. Araç alımı ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi.
5. Fatih Yeni: Ayvansaray, Eski: Kariye Mahallesi, 471 pafta, 2620 Ada 8 parsel sayılı 78,33 m2 alanlı taşınmazın 2886 sayılı yasa gereği satışı hususunda karar alınması ve Başkanlık Makamına yetki verilmesi ile ilgili Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün teklifi.
6. Kapalıçarşı Ve Çevresi Kentsel Yenileme Alanı ( Protokol yapılmasıyla ilgili Belediye Başkanımıza yetki verilmesi) ile ilgili Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi.
7. Bilim Merkezi Ortak Hizmet Protokolü İmza Yetkisi ile ilgili Kültür İşleri Müdürlüğünün teklifi.
8. Kütüphane Hizmetleri Ortak Hizmet Protokolü İmza Yetkisi ile ilgili Kültür İşleri Müdürlüğünün teklifi.
9. Fatih İlçesi Kent Temizliği Hizmetinde Kullanılacak Araç Kiralama İşi ile ilgili Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi.
Akşemsettin Mah. Adnan Menderes Bulvarı Vatan Cad. N0: 54 Fatih / İST.
Telefon : 0212 4531453 – Yazı İşleri Müd. Dahili :1638 - 39 Fax : 0212 4531473
Email : barisyavuz@fatih.bel.tr - Web :www.fatih.bel.tr