-A A+

1. Sınıf Atık Getirme Merkezinde Atölyeler Başladı

Fatih Belediyesi, hem Fatihlilerin hem de çocukların geri dönüşüm konusunda bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi’ni hizmete soktu.

15 Haziran 2021
1. Sınıf Atık Getirme Merkezinde Atölyeler Başladı

Çocukların eğlenerek öğrenecekleri, Fatihlilerin ise atıklarını getirerek çevreye ve ekonomiye katkıda bulanabilecekleri Fatih Belediyesi 1.Sınıf Atık Getirme Merkezi kapılarını açtı. Aksaray Mahallesi’nde bin metrekarelik alana kurulan 1.Sınıf Atık Merkezi’nin ilk misafiri ise çocuklar oldu. Eğlenceli ve meraklı halleriyle her yeri neşeyle dolduran çocuklar önce simülasyon odasında geri dönüşümü izleyerek öğrendiler, sonrasında da bilgilerini yarıştırdılar. Çocukların ve Fatihlilerin sadece atık getirilmesine yönelik değil aynı zamanda atölye faaliyetlerine de katılabilecekleri tesiste, atıkların kilo başına belirlenen puanları biriktirilecek, 25 puan ve katları üzerindeki puan sahiplerine hediye market kartları verilecek. 14 grup atığın toplanabileceği merkez ile ‘Sıfır Atık’ bilincinin arttırılması hedefleniyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin