-A A+

14. Gönüllü Turizm Elçileri Kayıtları Başladı!

Fatih Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi tarafından bu yıl 14. kez düzenlenecek olan "Gönüllü Turizm Elçileri" projesi için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 30 Mayıs.

2 Mayıs 2024
14. Gönüllü Turizm Elçileri Kayıtları Başladı!

Gönüllü Turizm Elçileri, bu yıl 14. kez Türkiye’nin en önemli kültür turizmi rotalarından biri olan Fatih'e gelen turistlerin seyahatlerini kolaylaştırmak için onlara yardımcı olacaklar. Proje, şehre gelen turistlerin memnuniyetini sağlamanın yanı sıra gönüllü gençlere sosyalleşme, yabancı dil becerilerini geliştirme ve dünyanın dört bir yanından gelen insanlarla tanışma fırsatı sunuyor. Her yıl yazılı ve sözlü mülakatlarla seçilen Turizm Elçileri, Sultanahmet, Ayasofya, Yerebatan, Divanyolu, Kapalıçarşı ve Eminönü bölgelerinde İngilizce, İspanyolca, Almanca, Arapça, Fransızca, Farsça, Korece, Japonca, Çince, İtalyanca ve Rusça gibi çeşitli dillerde turistlere ücretsiz rehberlik hizmeti sunuyor. “Bana Sor/Ask Me” yazılı tişörtlerle hizmet veren ve yaşları 16 ile 30 arasında değişen gençlere proje sonunda katılım sertifikası da veriliyor.

Başvuru için: https://surici.fatih.bel.tr/etkinlik/turizm-elcileri/basvuru

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin