-A A+

2. Ayak Tenisi Turnuvası Düzenlendi: 69 Takım 276 Sporcu Katılım Sağladı

Fatih Belediyesi tarafından ikinci defa düzenlenen, 69 takım ve 276 sporcunun katılım sağladığı Ayak Tenisi Turnuvası, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

22 Ağustos 2022
2. Ayak Tenisi Turnuvası Düzenlendi: 69 Takım 276 Sporcu Katılım Sağladı

20 Ağustos 2022’de Mimar Sinan Stadı'nda gerçekleştirilen turnuvada büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorisinde 69 takım ve 276 sporcu mücadele etti. Takımlar 3 asil ve bir yedek sporcuyla turnuvaya katıldı. Ayak Tenisi Federasyonu’nun uyguladığı kuralların geçerli olduğu turnuvada setler, 15 sayı üzerinden oynandı. Turnuvada dereceye giren sporculara, 500 ile 2 bin 500 lira arasında para ödülü verildi.
Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan de turnuva sırasında gençlerle ayak tenisi oynadı.
Turnuvayla ilgili açıklamada bulunan Mehmet Ergün Turan, "Ayak tenisi turnuvasının bu sene ikincisini yapıyoruz. Bütün sportif yarışmalarda amacımız, gençlerin spora meyletmesidir. Ayak tenisi, gençlerin spora yönelmesi konusunda önemli branşlardan biri. Seneye de devam edecek. İnşallah geleneksel hale gelecek." ifadelerini kullandı.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin