-A A+

2. Craft İstanbul Fuarı'ndayız

Dünya ülkelerinin geleneksel ve çağdaş el sanatlarını tanıtmak amacıyla düzenlenen CRAFTİSTANBUL El Sanatları Fuarı’nın ikincisine Fatih Belediyesi beş geleneksel sanat ile katılım sağladı.

7 Ekim 2021
2. Craft İstanbul Fuarı ndayız

130 katılımcı ve 400 ün üzerinde el sanatçısı ile kalkınma ajansları, ticaret odaları, belediyeler, üniversiteler, olgunlaşma enstitüleri, 10’un üzerinde ülke, müzeler, vakıflar, dernekler ve kooperatiflerin de yer aldığı fuara Fatih Belediyesi, beş farklı sanat dalıyla katılım sağladı. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın sanatçılarımızı yalnız bırakmadığı ve misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği Fatih Belediyesi’nin standında; çini seramik dalında Güvenç Güven - Tuğba Güven, resim dalında Cemal Toy - Zafer Örs, tespih dalında İmdat Kalaycı - Feyzullah Kalaycı, sadekârlık dalında Bülent Bostan, kuyum ve sedef kakma dalında Hüsamettin Yivlik – Hakan Uç yer aldı. Yeni Kapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen fuarı 10 Ekim Pazar gününe kadar ziyaret edebilirsiniz.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin