-A A+

2. Etap Millet Bahçesi Kafeterya Hizmetinizde!

Tarihî Karasurları’nın 2. etabında bulunan Millet Bahçesi Kafeterya’yı hizmetinize açtık. Kafeteryamız çeşitli yiyecek ve içecek seçenekleriyle keyifli bir dinlenme alanı sunuyor.

7 Haziran 2024
2. Etap Millet Bahçesi Kafeterya Hizmetinizde!

Fatih Belediyesi vatandaşlarına huzurlu bir ortam sunmak amacıyla Millet Bahçesi Kafeterya’yı hizmete açtı. Karasurları Millet Bahçesi 2. Etap’ta yer alan, 120 kişilik kapasitesi ve 115 metrekarelik alanıyla geniş bir mekân olan Millet Bahçesi Kafeterya sabah kahvaltısından akşamüstü çayına kadar zengin menüsüyle hizmet veriyor.

Yeşillikler arasında kahvenizi yudumlayarak günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceğiniz bu mekân hem göze hem de damak zevkine hitap edecek şekilde tasarlandı.

Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz Millet Bahçesi Kafeterya huzur dolu bir ortamda buluşmak isteyenler için ideal bir adres olarak öne çıkıyor ve ziyaretçilerini bekliyor.

https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65 https://www.fatih.bel.tr/tr/main/pages/fabim/65
Başkan Instagram Başkan X Başkan Facebook Başkan YouTube Başkan Telegram Başkan WebBaşkan Web

Warning

Reading cannot be initiated since there is no Turkish language support. You can add Turkish language support to your device from the settings section.

Şimdi konuşabilirsiniz Sizi dinliyorum... Anlaşılmadı. Tekrar Deneyin